Kursist dagbog fra Essentiel Coachuddannelsen

Jeg står op lidt i 8, går over i hovedhuset
og tager en kop kaffe, sætter mig i haven og nyder naturen, ligger i en dækstol og venter på et bad bliver ledigt.

Det er ikke mig der laver morgenmad i dag, så jeg kan bare vente på at klokken bliver 9. Morgenmaden står vi selv for, og det er altid lækkert.

Der er samling kl. 10:00. Vi tager runden og deler de erkendelser vi har med fra dagen i går.
Kl. 11 samles vi to og to og vi skal have en walk in wood. Skoven ligger på den anden siden af vejen, så den bliver flittigt benyttet, nogen starter dagen med en løbetur i skoven inden morgenmaden. Men i dag skal vi have en gåtur hvor temaet er livsdrømme. Vi går to og to og turen varer en time, hvor vi taler om de drømme vi har, eller dem vi havde, som vi måske opgav, kvalt i fornuft og i overlevelsens tegn.
Det er en smuk morgen i skoven, og vi kommer godt omkring, og gamle drømme kommer frem og bliver lidt levende på stierne i skoven.

Humøret er højt når vi kommer tilbage til samling i haven. Der er forfriskning og frugt, og vi deler lidt omkring drømmene. Her får vi at vide at i aften ved solnedgang, skal vi meditere på standen, en visions Quest. Det er en Shamansk skik, hvor man meditere på ens drømme og formål i livet. Derefter vil vi lave bål, og dem som har lyst til en dukkert, kan springe i vandet.

Resten af formiddagen går med at få lavet et landkort over det liv vi hver i sær ønsker. Der er også en øvelse i at få fat i alle de overspringshandlinger vi får laver for os selv, og det at indfange den modstand mod forandring, som hindrer os i at leve vores drømme ud.

Derefter er der pause, hvor madholdet tager hånd om frokosten, og vi andre holder en pause med at skrive procesdagbog, nogen tager ud og handler, andre tager en blunder i solen.

Kl. 14 spiser vi frokost i pergolaen, under vinen der i øjeblikket bærer frugt. Vi sidder ved et langt bord. Det minder om en stor italiensk familie, hvor alle snakker højlydt og griner. Efter frokost er der pause til

kl. 15:30 her hedder programmet ”kognitive processer” (det er noget med tankemønstre) Det er igen noget med at få kortlagt de destruktive mønstre og de selvdestruktive tanker, som alt sammen bunder i angst og frygt.
Kaffe og hjemmebag indtages de mange valgmuligheder af hyggehjørner i haven.
Der bliver også lavet noget der hedder Voice Dialogue, hvor tankemønstre får roller og stemmer, så man bliver helt klar over, hvad frygtens stemme og den indre kritikker har at byde ind med og hvor stor indflydelse det har på ens liv og ikke mindst at det hindrer en i det gode liv.

Kl. 18:00 efter en mindre pause og en halv times personligt arbejde, mødes vi og deler de oplevelser og opdagelser vi har haft.

Kl. 19:30 spiser vi aftensmad, det er mad på den store gril og stort salatbord og råstegte rodfrugter. Det er lørdag og her er det normalt er det ok at drikke en glas vin til maden, men i dag har vi besluttet ikke at drikke vin til maden, da vi skal meditere på stranden. Så vi tager vinen med til stranden, så vi kan få et glas til senere omkring bålet.

Vi griner og stemningen er super, vi skynder os at rydde af fra maden, det er effektivt når vi er mange.

Kl. 21:30 sidder vi alle på stranden, klar til at starte meditationen. Den vare en halv time og det er så fedt at sidde og fordøje dagens arbejde omkring drømme og de blokeringer der hindre alle disse drømme at komme frem til bevidstheden.

Kl.22 afslutter vi dagen omkring bålet og skåler for vores drømme og vores fælleskab.

Kl 23:30 ligger jeg i min seng og nyder trætheden og den mæthed og livsfylde dagen har bragt.

Dette er uddrag af flere feedback fra kursister, sammelagt med programmet for vores nye uddannelse. Alt i alt for at give et billedet af hvordan det er at gå på vores uddannelse.

Læs mere her: http://cetu.dk/Coach-Uddannelsen 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Coachuddannelsen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *