Vi kunne kalde Coachuddannelsen for; GestaltCoach uddannelsen.

Efter at have holdt nogle foredrag, dels omkring det gode liv, men også omkring visionerne omkring vores nye Coachuddannelse, så er det blevet tydeligere hvilken struktur vi står på.
For når jeg fortæller, at fundamentet hviler på et Gestaltterapeutisk grundlag, så bliver folk mere klar på hvad det handler om. Netop fordi at det giver et klart billede af at det er et terapeutisk forløb og at Gestaltterapien jo er  er eksistentielt og helhedsorienteret. Gestaltterapien er på mange måder “Terapiens Hårde Skole”, netop fordi den kikker på det som ér, og undersøger hvad som kunne mangler, for at livet kan være helt.
Netop livet er det fundamentale i vores grundforløb, det at få kikket på; Om livet er en drøm, eller om drømmen er i live.  Vi kalder grundforløbet “Det Store Kørekort til Livet”, fordi at rammerne bliver skabt med tryghed og respekt, på en måde at der er plads til at få kikket på de skrammer livet har givet. Hvilke konsekvenser disse skrammer har taget med sig. Så det bliver i praksis, at hver enkelt for arbejdet med sin egen livshistorie, får viden om;
Dyb indsigt i mennesket, følelser, psykologi, forsvarsmekanismer, kommunikation, roller & relationer, kærlighed og seksualitet, biografiarbejde, kropsbevidsthed, kropssignaler, afspænding, sundhed, livskriser, parforhold, familieopstilling, værdier,Gestaltterapi, Voice Dialogue, kreative processer og meget mere. Altsammen på en praktisk måde. Det bliver at lære med kroppen og det teoretiske læses og læres hjemme, således at det er dynamisk og levende på selve modulerne.

Så når grundforløbet er færdig, så er man rustet til livet, og kender sig selv på og sine behov på et meget dybere niveau. Jeg kunne fristes til at sige at så har man fået skåret fedtet fra kødet.

Foreløbig hedder uddannelsen dog stadigvæk Essentiel Coach og kan findes på www.cetu.dk og starter den 6 september.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Coachuddannelsen og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *