Det sensuelle håndværk. Mad, erotik og mennesker.

 Jeg vil forsøge at give nogle bud på, hvordan man kan komme mere,
i kontakt med sig selv igennem det sanselige, det kropslige og det erotiske.
Vi er sensuelle og seksuelle væsner, det er kun vores egne begrænsninger og vores forsøg på at skulle præsterer det umulige, der hindre os i at leve sanseligt.

Jeg har tit hørt både fra mænd og kvinder, at de ikke kan finde ud af at lave mad. Jeg ved i dag, at det ikke kun handler om erfaring og håndværk, men mere om at åbne døren, til det sjælelige og det kreative. Det at sætte sig ud over, begrænsningernes og præstationernes skræmmende mur. Hvad gør en god til, at være elsker, hvad gør en kunstner for at skabe kunst? Er det kun danseren der kan danse?
At gøre tingene kunstnerisk, er at være i nuet, i sin sanselighed, uden at være kritisk og selvvurderende. Kritik dræber alt, om det så er vores lyst, seksualitet, vores indre legebarn, fantasi og kreativitet. Man kunne sige at befinder du dig i den analytiske og logiske verden, kan du ikke forholde dig til hverken sensualitet, kunst eller leg.

”Tag din indre kritiker med i seng, for at elske med din partner, og du finder det en kold og
akavet fornøjelse”.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold, Poesi og skarpe skud og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *