Bogen Filosofi & Eksistens – Mellem galskab og disciplin.

Så fik jeg endeligt min bog gennem alle processerne, nu er den klar til at ryge videre til boghandlerne, både de fysiske og de internetbaserede.
Det har været vildt at se sine egne ord og ikke mindst sine “meningers højborge” på skrift.

 Bogen er en samling skriverier her fra bloggen, men også fra de 5-7 bøger jeg er i gang med at skrive. Bogen er uden struktur og eneste overordnet tema er livet. Formen svinger fra digte, til gode råd, forbi underfundig humor over temaer og problematikker.

Den er skrevet for at give inspiration til livet, samlivet, arbejdslivet og fællesskabet.
Der er ingen system i bogen, det står skrevet i den rækkefølge inspirationen til mig.
Det handler mere om humor og provokation, end fornuft og rigtighed, mere om nysgerrighed og passion, end morale og normalitet.

Jeg er vild med at skrive og egenligt er jeg, komplet ligeglad med grammatikken og kommaerne, det er formålet som kommer i første række. Jeg er ikke lært i at skrive, det er min egen læring, der har givet mig et sprog på skift. Håber på at mine mangler i korrekt skrivning, giver visse fordele, så som at skrive fra hjerte, at det er billederne som mit skrevne ord skaber. At det er levende sprog som kan vokse og folde sig ud i læserens bevidsthed. Det er nemlig det som er det højeste formål, at skabe inspiration og bevidsthed, så kan omvendt ordstilling, og fire linjer uden punktum, komme i rækken efter.

Jeg ønsker at skrive, som jeg laver mad, det skal være sjovt, det skal være velsmagende. Det skal være nytænkende og kraftfuldt, foranderligt og overraskende. En spidsfuld skarphed og provokerende, en irriterende legende lethed, trods at det er helt uden ligegyldighed og forudsigelighed.

Bogen er skrevet for at give inspiration til livet, samlivet, arbejdslivet og fællesskabet.
Der er ingen system i bogen, det står skrevet i den rækkefølge inspirationen kom til mig. Det handler mere om humor og provokation, end fornuft og rigtighed, mere om nysgerrighed og passion, end morale og normalitet.

Jeg er stort tilfreds og med bogen fødsel, vil jeg begynde at holde foredrag ud fra nogle af temaer i bogen.

Følgende foredrag er sat op:

Den essentielle vej til det gode liv
Det autentiske lederskab
Skab dit liv fra bunden af.
Mellem disciplin og Galskab; Filosofi og eksistens
Zen og kunsten at drive virksomhed
Kommunikation og spilleregler i parforholdet
Åndelig praksis uden dogmer og helligt fis

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Bøger og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *