Nyt hold på Coach & Mentor uddannelsen starter op d. 29 september 2015

Vores Coachuddannelse handler ikke om at blive Coach,
men om vejen, til at kunne være tilstede for andre mennesker. 
Lige præcis det “At være” og “At kunne give”, det er det som er essensen ved at være menneske. Det er det mennesket stræber efter på et ubevidst plan. “At være” og ikke “at blive” og lige det, at kunne give er ligeledes livets essens.

Vi kalder uddannelsen for “Det store kørekort til livet”, for det er det, det handler om; At kunne agere i livet og navigere i livets grundvilkår.
Det at være bevidst om sig selv, sine følelser og sine drømme og modet til at værne om dem, og gå efter at realisere de bedste af dem.

Sekundært vil det være muligt at være den støtte og facilitator for andre, så de kan skabe deres liv og søge at udleve deres muligheder.

Vores vision er at skabe den stærkeste psykiske Coachuddannelse, med flest lektioner med et stærkt teoretisk grundlag. Dette gøres muligt ved, at første år er ren personlig udvikling, hvor alle får et dybt kendskab til sig selv, sit bagland og ikke mindst en indsigt i mennesket, psykologi, følelser, forsvarsmekanismer, kommunikation, kærlighed og seksualitet, roller & relationer, biografiarbejde, kropsbevidsthed, kropssignaler, afspænding, sundhed, livskriser, parforhold, familieopstilling, værdier, drømme, Gestaltterapi, Voice Dialogue, tilgivelse, samt en masse kreative processer.

På andet år indarbejdes værktøj og modeller til at arbejde med i livet. Det at stå stærk som Coach i dag. Med et dybt personligt grundforløb, står du stærkt personligt i konkurrencen, og du er klar til at møde verden og de udfordringer du bliver mødt med.

På Coachlinjen vil du få værktøjer til at håndtere problemstillinger. Du vil blive trænet massivt til at præforme og agere både for individuelle klienter og på gruppeplan.
Du lærer om; personlig ledelse, gruppeprocesser, samarbejde, organisationsteorier,  teambuilding, kommunikation og præsentationsteknikker, projektledelse, processtyring, Mission & Vision styring.
Du er rustet til at coache både private og i erhvervslivet, og du er dybt forankret på det psykologiske og eksistentielle plan.

Du kan læse mere her http://www.madsonblog.dk/coachuddannelsen/coachuddannelsen-essentiel-coach.html

og her http://cetu.dk/Coach-Uddannelsen

Det handler om ledelse og selvledelse,
når du kan lede dig selv, kan du også lede andre. 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Coachuddannelsen og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *