De falske voksne

De falske voksne, er dem for hvor pligterne og gøremål,
har forplantet sig som ukrudt i en ellers så smuk og simpel have,
simpel som mand og kvinde.
Noget af ukrudtet hedder ”taget for givet”, andet hedder ”har fortjent mere”, samt ”fornægtelse” og ”fortrængning”. De sidste er dem der gør, at det ikke er muligt at se, hvad alting handler om og om at vi kun eksisterer lige nu.
Dette ukrudt spredes hastigt og dræber alt, kærlighed, nærvær, humor, leg og ikke mindst kreativiteten. Når det ikke længere kan ses, er det at det hele bliver lige en kende, for voksent.

De falske voksne, kan kendes på deres tranceagtige gang, og de har altid en kalender ved hånden, de kan sjælden bringes ud af fatning, for de ved hvad der er bedst. Bedste for dem selv, deres fælles liv og ikke mindst deres børn. De har aldring to forskellige sokker på, faktisk er de næstens fejlfrie, de har et perfekt ydre, sige det der skal siges. Måden de siger tingene på er, at der ikke kan og skal ikke sættes tvivl om deres udsagn.

De lever for det gode liv, alt er godt lige ved at være helt perfekt.

Falske voksne, er enormt effektive, så de har gode job, og er en gave for enhver arbejdsgiver, så det materielle liv kender ingen grænser. De snakker om kvalitets tid, optimering og reetablering af dit og dat.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold, Sjælelig husgerning og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *