Der er biroller og hovedroller

Hvis du ikke spiller hovedrollen i dit eget liv, så få du automatisk en birolle i et stykke ingen andre vil se, eller spille med i.
Det er ikke nok med det, du er også nødt til at være hovedmanuskript forfatter på dit livstykke. For hvis ikke du selv skriver på dit hovedmanuskript, så lander du i en andens manuskript. Og så er du tilbage til enten en birolle eller blot som statist.
For der vil altid være historier at skrive og altid historier at fortælle, der er ligeledes altid en der får prinsessen og prinsen skal nok blive fundet.

Det værste er nok det at når man har fået prinsessen eller prinsen, så er det som eventyret stopper. De måtte hver især en masse gruelige ting igennem, inden de fandt hinanden.
“Han var skabt for hende og omvendt, de klædte hinanden og supplerede hinanden, de grinede og elskede så smukt.” Så er det her eventyret på mærkværdigvis stopper, ingen ved helt hvad der sker?. De faldt i søvn, de mistede bevidstheden, ingen ved det helt med sikkerhed. Mørkt blev det og en dag så vågnede de op og passede slet ikke til hinanden, de klædte slet ikke om, hverken til fest eller erotik. Nu supplerer de ikke hinanden, de er nærmest i modstrid til hinanden, ja nærmest som nat og dag.

Hvis du spørger dem, så vil de nok begge to hævde, at det er den anden part, der er hovedrolleindehaveren og hovedmanuskript forfatteren. I virkeligheden så er der ingen af dem, som tager ansvar for at få skrevet nye eventyr for deres rejse i livet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *