Hellige bryster må ikke berøres.

Alt for mange lever uden den fornødne kropskontakt. 
Mange helliger deres seksuelle krop, som en værdi der er uopnåeligt for deres mand, eller som præmien for god opførsel, et bytteobjekt.
I virkeligheden er det lige omvendt, det er selv afstraffelse, og et produkt af selvhad eller had til kroppen. For andre er det frygten for at give slip, at overgive sig til en dybere kærlighed, som udløser gammel smerte og gamle svigt. For det er først når vi møder kærligheden, vi opdager vores kærlighedsløse færden. Så skal vi vågne op åndeligt og blive bevidste, så er det igennem kroppen og kroppens uforløste behov for berøring og seksualitet. Denne kærlighed kalder hver dag, dog skal vi igennem “angstens korridor” som rummer al den smerte vi har gemt, for at vi kan møde og stå i ren kærlighed. De fleste vælger derfor at gemme kroppen og kroppens behov væk, og lader den “praktiske krop” tage over og skænder alt som en uopdraget barn. De har ikke mødt kærligheden og vil derfor for enhver pris undgå denne kærlighed.
Så gå efter kærlighedens stemme, den er din oprindelige stemme fra dit autentiske jeg, gå efter din kærligheds behov, gå igennem “angstens korridor” og tag ansvar for at kommet ud af dit trælskab.
Kroppen er hellig og skal dyrkes gennem kærlighed og berøring.
En klog sagde til mig; “at når du møder helvede så gå videre, fortsæt”.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *