Ideal Manual.

Når jeg nu er i gang med den eksistentielle verden,
hvori vi er dømt til selv at skrive vores egen historie.
Så kan jeg ikke lade være med at tage fat omkring næste dilemma, som er; At alt for mange mennesker, har en forestilling om “Det ideelle liv”. Folk som stræber efter det perfekte liv, den perfekte familie, det er som om de er udstyret med en Ideal Manual. Dog når jeg forsøger, at gå efter nogle af opskrifterne, så viser det sig, at det er et fremtidsbillede på en ideel verden, som ikke er beskrevet. Det er et diffus tåget billede, som i bedste fald, er mere et Mantra, på at verden bliver et bedre sted at være, ude i fremtiden. I dette paradoks ligger der også, at jo mere der stræbes efter det gode ubeskrevet liv, jo mere kummerligt er tilværelsen i nuet. Det hele virker jo som en kamp i blinde. Det ville måske være en ide, at gøre lidt godt for sig selv og sine nærmeste i nuet, i stedet for at kæmpe, for noget ukendt godt ude i fremtiden.
For hvis du ikke kan nyde livet i nuet, må du vel være dårligere til det, i morgen og endnu værre om nogle år.
Så dræb idealet og få sat ord på manualen, en brugsmanual som er grundfæstet i nuet, på en måde, at man kan se fodsporene i sandet.

“Lad aldrig dine ord stå alene, efterlev dem, efterfølg dem, lad dine fødder gå dine ord.”

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Åndedrag til sameksistens, Eksistens, Parforhold, Spiritualitet og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *