Tvivlen er ikke en rejsekammerart.

Tvivlen er ikke nogen rejsekammerat,
tværtimod så er tvivlen “ikke bevægelse”
og direkte modstand mod forandring.

Stol på dig selv, og skulle du tvivle, så lad tvivl gå til dem du ikke kender.
Jeg møder mange mennesker der tvivler på deres evner og færdigheder og deres eget værd, men aldrig har det været på andre, altid dem selv og altid har det været uberettiget og uden grund og uden negative konsekvenser.
Man siger i folkemunde, lad tvivlen komme dig til gode, Ja men her bygger det på manglende tillid til andre. Her er tvivlen ubetinget et godt værn i mod at blevet taget i røvet, snydt og bedraget. Men er tvivlen rettet mod dig selv, så er det noget andet der er i spil.
Så hvis vi kikker på tvivlen som en “åkande” og følger “åkandens” rod som kan være langt nede under vandet, så vil vi se, at den har sin rod plantet i angst. Denne angst er i 9 ud af 10 tilfælde ubegrundet og uden anden årsag end, at beskytte dig i, ikke at komme til skade eller miste. Faktisk så melder angsten sig altid, når vi tager nye skidt mod, noget vi ikke har været i før. Men når de tvivlende tanker begynder at spire, så vokser angsten og ofte ender det med at de nye skidt ikke tages, eller drømmene slukkes sammen med modet.
Så ønsker du forandring i livet må du erklære tvivlen krig og klippe “åkandens” rod over og derved også den næring angsten giver til tvivlen…

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold, Spiritualitet og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *