Vi vokser ikke fra hinanden, vi deler os…

Nå vi mødes, finder vi vores bedre halvdel og når vi skilles, er det bare en lille lort.
Mere præcist er det, at vi gennem tid, har brugt hinanden som skraldespande og nå vi så syntes den er fuld, så tømmer vi den ikke gennem tilgivelse, men skifter den ud…

Lad os se på det paradoks det er når ægteskabet brister. Hvad er det der sker? nuvel 8 ud af 1o taler om at de voksede fra hinanden eller voksede i hver sin retning. Hvad ligger der i de ord, “vokset fra hinanden”?
I min verden lyder det mere som de er blevet mindre, for hvordan så det ud da de var på toppen af deres gensidige kærlighed? tja jeg tror, at her så de, verden som uendelig stor og der var ikke det de kunne og ville sammen. De havde nogle klare retningslinjer for hvad livet skulle byde på og hvilke værdier der skulle vare i parforholdet og i et familieliv.
Og når det stak dybt talte de også om sjælepartner og her kunne de endda også kommunikere uden ord. På dette sted har sex stor betydning på lige fod med kropskontakt og berøring.
Så når de er tæt på at “vokse fra hinanden” hvor stor er det lige verden er og hvilke retningslinjer holder de fast på som dengang de var på toppen af deres parforhold?
Hvor meget fylder sex i forhold til vasketøj og praktiske gøremål? Nej vel, vi må tydeliggøre at på vej ud af forholdet kun er på det fysiske og praktiske plan, for begge parter har hver for sig forladt sig selv, sin krop, sine følelser og sine værdier, sine behov og ikke mindst sine drømme. tilbage står 2 meget mindre størrelser, som ikke har fat i meget andet end forsvare den sidste maske, nemlig stoltheden som skjuler smerten og savnet.

 “Jeg kunne havde sagt at min kærlighed til dig er blevet større, i virkligheden er det mig der er blevet mindre”.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parforhold og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *