Fjern gentagelserne

Alt hvad der pulserede og alt hvad som er i bevægelse er liv.
Livets gang er fra vugge til grav, som naturens gang er forår, sommer, efterår og vinter. Nogle ønsker sig ældre, andre ønsker sig yngre, hvilket ikke har noget med naturens eller livet gang. Livet er som livet er. Vi kan ikke være andet end det vi er, men der bliver brugt meget energi på at søge eller være noget andet, eller være et andet sted, end lige her hvor livet kunne leves i fuldt flor.

Når vi er hvor vi er levende, lige midt i livet, så er der flow og det er ofte som at tingene opstår af sig selv, som om vi ikke havde nogen indflydelse på dem. Når vi er i flow så virker det som om at det er processen der bære os igennem, vi flyder uhindret igennem, vi får endda sat ord på det svære, vores følelser og grænser. Det er her´ bærret flyder over med det “hjertet er fyldt af”. Det er som noget større der driver værket, en passion, en lethed.

Denne “driven” er her, hvor vi er i kontakt, med vores kerne af følelser, bevidsthed og handling og der er ikke nogen forudgående gentagelse eller forberedelse af handlingen.

Så når vi er i ordentligt kontakt og et flow, så er der igen fortid og ingen fremtid, ingen gentagelser. Det er her, vi er lige hvor vi er, med den alder og de evner og færdigheder vi har, uden at stille spørgsmål til det som er. Vi er i pagt med vores natur.

Så derfor kan vi med rette fjerne gentagelserne og det som måtte være tilbage er livets essens og vores egen eksistens her og nu.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Personlig udvikling og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *