Kongeriget uden indhold.

Når mænd er på en overlever, så arbejder de med,
at skabe rammer, tænke i løsninger.
De forsøger at tjene mere, lave mere, yde mere, løbe mere, skabe mere. Ses udefra så går de langt på literen, de gør alt for deres familie. Eller de tror de gør det for familien, de forsøger at skabe en tryg verden omkring deres familie. Men familien er ikke tryg og der mangler noget, hans kone, Dronningen er ikke tilfreds. Det han høre er at han skal arbejde noget mere, og det forsøger han. Historisk set, så bygger han et kongerige til sin Dronningen, i forhåbningen om en dag at blive konge. Men ak, hun lukker ham ikke ind, han banker heller ikke på. Han går vagt på kongeriges mure, ser om der er kommet små huller eller revner i muren. Hun indenfor ensom og frustreret, frustreret over at have et helt kongerige, en rar mand der vil gøre alt for hende og 2 søde små børn. Hvad kunne hun dog ønske sig mere, hun burde skamme sig. Han høre hendes jammeren og tænker at han må gøre noget mere, yde noget mere, han er jo ikke værdig til en så fin en Dronning og han har ikke format nok til at kunne gøre hende tilfreds.

De går begge to rundt i de tomme stuer og venter på at noget burde ske, men ikke hvad der burde ske. De har det hele og alligevel er det kedeligt og tomt. Hvad er det der mangler? hvad skal det hele til for? hvorfor knokler de sådan? han ude og hun inde?

Et kongerige uden fundament og uden indhold, er ikke et kongerige, men et fængsel med isolationslignende tilstande.
Hvis ikke vi får defineret værdierne inden for murene, så er det den laveste fællesnævner der sætter dagsordenen.
Hvis ikke vi få sat ord på hvilke værdier vi arbejder på, at forbedre og forædle, så ligger de gode stunder i fortiden.
Sidst skal rammene egentligt slet ikke være en pynte mur, men til at få sat ramme for det som ikke skal være i kongeriget…

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Psykoterapi og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *