Ansvar gennem Åndelig Praksis.

Hvis du tager dit fulde ansvar, søger dit fulde potientiale,
tager ansvar for dine behov, drømme og ønsker.
Så vil der ikke være hindringer foran dig. Intet menneske vil stå i vejen for dig, alle vil være bag dig. Intet menneske vil du skulle bebrejte, pege på, ingen at give skylden for noget der skulle mangle. Intet mangler, da alt ligger foran dig. Du vil være på din vej, med dem som ønsker at følges med dig, og går du med din “hjertebevidsthed”, vil mange hjerter følge med dig. Og dem som tøver, dem som tvivler, er dem der vil begrænse sig selv og hvis du ville dem, ville de begrænse dig i at nå at komme til “hjertevejen”.

Slip alt som ikke er rodfæstet i dig selv, slip alt der kan bindes, slip alt der er bundet og forbundet. Ingen knuder kan bindes i hjertet, det er det Essentielle i al åndelig praksis. Alt hvad der ikke sættes samme kan ikke skilles, alt hvad der ikke kan deles eller sættes samme, er Essentielle værdier i livet. Som leg, liv, ærlighed, taknemmelighed, ydmyghed, kærlighed, glæde, inspiration, mod.

“Ansvar er at være, at være i bevægelse, at leve,
at lede efter sit fulde potientale”
 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Åndedrag til sameksistens, Eksistens, Lederskab, Spiritualitet og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *