Er det vigtigt, er det vigtigt…

Det er ikke sikkert, at folk gør det vigtigste først.
Faktisk så kender de fleste til, at de ikke får gjort det som er godt for dem, og det som ikke er godt kommer i første række. Dog er der en vis træfsikkerhed, når vi bliver presset, eller når vi får en dom, om at skifte spor eller livsstil, eller vi dør.
Hvad gør at vi bliver overdøvet af alt det som ikke er vigtigt og godt for os? En ting er vores tanker, dem er der er ca. 60.000 af i døgnet. Hvilket gør at samlet så er det hulens masse støj, som både støjer og sløre vores mere autentiske behov.
Næste kilde til at vores bedste ønsker og autentiske behov træder i baggrunden, er vores umiddelbare behov. De behov som ikke er vores autentiske, men mere de letkøbte behov, dem der trøster, dulmer, forskyder, forsøder, fordummer. Disse falske behov er tit løsninger på tidligere problemer, eller forskydelser på underliggende problemer. Eks. er ensomhed, kan nemt dulmes med alkohol, eller lav selvværd kan dulmes i chokolade eller ved shopping.

Alt i alt betyder det at holde fokus på virkelige behov og ønsker, og ikke lade tankerne bedøve dig, så du glemmer.
En simpel metode er at skrive, skriv dagligt og skriv på de mål og ønsker du ønsker at opnå. Skriv ligeledes på vigtigheden af dine ønsker og behov. Sæt livet i spil, hvor vigtig er du? hvor vigtigt er dine behov? og hvad er konsekvenserne af du ikke få din optimale næring?
Lad det som er vigtig ske, og det som ikke sker, er blot en tanke uden rødder til handleplanet.

Den største synd må være at kunne havde gjort det bedre, med indeværende evner og færdigheder, blot med en mangel af at få handlet på tingene.

                                           Er det vigtigt, er det vigtigt…

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Åndedrag til sameksistens, Eksistens, Sjælelig husgerning, Spiritualitet og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *