Hvem er du og hvad består du af?

Hvem er du og hvad består du af?
Er du krop eller er du sind? og hvad når din bevidsthed udvides?, hvorfra får du pladsen til denne udvidelse?
Sindet er et bundt uafbrudte ønsker, samt en vekslen mellem lyst og frygt og kroppen er som en boble under vandet.
Lad os holde os til billedet, af vi er bobler i vandet, som kroppen og inde i boblen har vi sindet, som består at en masse tanker. Et godt billede på disse tanker er, som at fylde boblen med røg, vi er nemlig blinde i røgen. Vi ser kun vores egen røg, uagtet hvad vi kikker på, så er det farvet af denne røg. Røgen er en god blanding af erfaring, forestillinger, fantasi og en hel del usikkerhed. Det er vores tanker der fylder vores sind op.

Når vi så lære at styre vores sind, får tømt det for de myriader af tanker og tankespind, så bliver boblen mere klar og gennemsigtig. Så kan vi begynde at kikke ud gennem den tynde hinde, der omkranser boblen. Vi kan se andre bobler og vi kan se vandet omkring os. I vandet omkring os opfatter vi og opfanger vi bevidsthed som vi får fornemmelse for både er nyt og samtidig genkendeligt. Vi kunne kalde vandet for bevidsthed, kollektiv bevidsthed, eller en højere bevidsthed som rummer både helhed og visdom.
Lige som celler i kroppen både kan deles og to celler kan blive til en celle. På samme måde kan vi som boblerne i vandet, går fra at være en celle til at to celler bliver til en og flere celler kan blive et klynger af celler.
Vi kunne derved beskrive vores verden, som vandet der omgiver os, og vi som mennesker er som bobler i vandet. Vi er ikke samlet i et, vi adskilt og kan samles i to, bliver til små klynger og deles igen. Men vi er i vandet og uanset hvilket bobler og hvorfra de kommer, så kan de blive til et, i det samme vand. Vi er adskilt og dog samlet med en bevidsthed, eller molekyler omkring os. Vi kan læse og opfange signaler i vandet, på kort og lang afstand.

“To celler finder samme rytme,
kvinders cyklus bliver til en og samme,
vejrtrækningen mellem 2 elskende bliver til samme takt, på samme måde som deres hjerteslag”.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Åndedrag til sameksistens, Spiritualitet og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *