Den seksuelle kedeldragt.

Den seksuelle puls er noget der skal arbejdes på i dag.
Så der er ingen vej udenom, der skal trækkes i arbejdstøjet,
hvis vi skal have kærligheden og seksualiteten til at være velfungerende.

Der er kommet et stort skred i tingene, roller mellem mand og kvinde er på mange måder, måske ikke byttet rundt, men rodet rund i dem, er der.
Mænd som gennem alle tider, på alle tider, har haft godt kontakt til deres drifter og deres seksualdrift.  Sådan er det ikke mere, mænd har ikke den naturlige tilgang mere, de er kommet på den samme hylde, som kvinder har haft gennem alle årene. Nemlig det at hvis der er for meget mellem ørene, så mister de tilgangen til deres krop og deres seksualitet.

Der kan være rigtig mange årsager til at både mænd og kvinder ikke får kontakt til deres sexliv og derved også kvaliteten i livet. En af årsager er at vi har alt for travlt, vi skal være så forbandet effektive. Når så tiderne er svære og turbulente som de er, så kommer der også frygt i vores liv og verden.
Frygt er måske den største dræber i forhold til seksualitet. En ting er at vi er for meget oppe i vores praktisk hovedet, men frygt går også i vores primitive drifter. Derved går i vi kampzonen, så enten dræb eller flygt adfærd, sætter vores forplantningstrang ud af drift.

Så alt er imod os, vores trivsel og vores seksualliv, dog er der flere steder vi kan sætte ind. Vi kunne starte logisk og fornuftigt med at sætte sex i kalenderen, men det projekt er jo allerede overbebyrdet med pligter. Så de gode intentioner skal overføres til handling, derfor må vi finde den seksuelle kedeldragt frem.

Seksualitet er som muskler som skal trænes, og for at træne disse muskler, så skal vi have en træningsbane. Så ud over muskler, træning og træningsbane så skal vi ha en god parringspartner.

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Seksualitet og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *