Der findes ikke kæle krokodiller

Forstå det nu kvinder, vælg ikke din kommende mand ud fra omsorg,
men i forelskelse, i kærlighed, ja endog beundring, 
hvis du kan mærke at han har tilgang til følelserne.
Alt for mange kvinder vælger ikke af hjertet, men af en gensidig afhængighed. En afhængighed til at føle sig almægtig, ved at finde en mand, som er afhængig af kvindens spejl til følelserne. Hun har et overdrevent behov for at være god og hjælpsom.
Hun hjælp han i første omgang med at udtrykke sine følelser og senere udtrykte hun følelserne for dem, begge, ofte i en naiv forstilling om at han har haft det svært, og han skal bare have masser af omsorg, så skal han nok finde følelserne frem.

Et spil som ender i at han er afhængig af hende og hun foragter hans uselvstændighed. Et farligt spil, for da han ikke kan udtrykke sine egne behov, eller de bliver underkendt eller overhørt af hende, bliver han krænket og  tager han fat i det eneste sprog, han har lært og naturen har udstyret han med, nemlig vold.
Det er så her at du kære kvinde skal trodse din afhængighed, som du i første omgang lagde over i ham. Lade være med at tage skylden på dig, og tænke jeg skal nok elske ham noget mere, jeg er ikke god nok, hvis bare, og hvis bare….

NEJ man kan ikke kæle en krokodille til at blive et omsorgsfuld og medfølende væsen…
Så første gang, du bliver bidt, så vågn op og erkend din afhængighed og din alt for store moderlige omsorg for alle skoven sårede dyr.
Så slip ham løs, eller få arbejdet med dit problem, og du vil se at han også kommer igen i bedre udgave.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parterapi, Spiritualitet og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *