Chakra Bevidsthed

Chakra bevidsthed 

7vende Chakra; Kronechakra. 
Når vi starter fra toppen af, så er det, det 7 chakra, som hedder krone chakra.
Det her vi kan forså og se igennem tingene, vi er oplyste, vi kan se os selv og vi kan se vores lidelseshistorie og vi er kommet igennem dem til fuld accept. Dvs. at vi har tilgivet dem som har givet os lidelse og kvaler, fordi vi forstår, at deres lidelser, er forbundet med de lidelser, de påføre andre, bevidst eller ubevidst.
Derved kan vi forstå vores medmennesker og deres lidelser, gennem bevidsthed forstå vi at de ikke er befriet for deres lidelser. De lider og er ikke i kontakt med den bevidsthed som sætte dem fri. De vandre i “dødens dal” i en genudsendelse, hvor de stadig er bundet til negative følelser om at tingene skulle være anderledes på et tidligere tidspunkt i livet.
At nogen skal bøde, eller give Dem deres retmæssige tilbage, en slags venten på accept og kærlighed. Vi kan forstå alting sammenhæng og i dette skarpe bevistheds lys kan vi sætte os ind i alting og have medfølelse med alle, som var det os selv.

6te Chakra; pande chakra
Det er vores sande jegs øje, det er her vores sande værdier høre hjemme, det er her vi ser med vores sjæls højeste værdier. Vi ser også igennem adfærd og ser intentioner bag adfærdet. Det er de vi i vesten og almindelig psykologi kalder for det ubevidste eller underbevistheden. Så har vi fat i pande chakra som også kaldes for det 3dige øje, så kan vi se det som er skjult for det almindelige verdslige øje. Det er forbi de sociale masker, de sociale mønstre, forbi forsvaret og vores værn mod at mærke frygt og komme i kontakt med vores inderste skjulte side, positive såvel negative.
Det er her vi kan tale om klarsyn, ikke nødvendigvis som i clairvoyance, men at se klart her og nu.

5te Chakra; Hals Chakra
Hals chakra står for kommunikation, At give udtryk, det være sig som indtryk og udtryk. Det kunne kaldes elevatoren mellem indre og ydre processer. Det er her vi manifestere den indre kraft og ud imod verden, både i ord, følelser, drømme og kunstnerisk udtryk.
Farven som er tilknyttet dette Chakra er blå og det er en hypnotisk farve, som også givet et bud på at vi skal være i dyb kontakt med vores indre, for at kunne kommunikere vores indre værdier og oplevelser ud.

4er Chakra; Hjerte Chakra 
Det er her vi manifestere os i kærlighed, vi er i kontakt med vores kærlighed, vi er sårbare og ved at vi er det. Det er styrken i hjertet, vi ved at vi er dødelige og derfor elsker vi mens vi er til. Intet kan eller må gå til spilde, vi er her kort og vi kan elske vores liv, væren og væsen, men vi kan ikke bruge tiden eller livet på at vente, tro at andre kommer og giver os. Kærlighed er at give og vi kan give og tilgive i rå mængder, det er en uendelig kilde, der er kreativitetens kilde, hvorfra energien hentes, den ubetingede og nærende kilde.

3dige Chakra Solar Plexus 
Det er her vi handler på vores følelser, eller hvis vi ikke er i balance med dette sted så er det også her vi mærker vores angst.  Det er sædet for vores personlighed og det er her vi danner vores faste skal, hvis vi lever i utryghed. Jo mere fred vi har i vores system jo mere trækker vi vejret ned i maven og derved lander i et trygt sæde for den vi er og det vi ønsker at gøre.

Andet Chakra; Hara Chakra 
Det er vores basis center for behov, som sex, mad, søvn, hvile og leg. Så det er meget lysten der driver dette energicenter, så kreativitet og spontanitet har fine kår her, det er det frie barn som har sit udspring. Det er ligeledes porten til  indre glæde bor, som en grundstemning, som aldrig er væk, blot lukket inde gennem blokeringer gennem angst og opdragelse på fornuft og kontrol.

Første Chakra Rod Chakra 
Her har vi fat i jordforbindelse, vores seksualitet bor her sammen med kreativitet. Når vi har energi i dette center, så er vores livsenergi vital, vi mærker vi lever og vi har vores plads i verden, vi høre til. Vi har fat i vores indre styrke og vi skaber vores liv meningsfuldt med kontakt i dette rodchakra. Hvis vi ikke har energien åben til dette center, så bliver vi mere bundede til materielle værdier og ego behov, som at skulle kontrollere og eje.

 

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Spiritualitet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *