Inspiration kommer før udvikling.

”Inspiration går forrest, når det kommer til udvikling.”
Inspiration er den ydre manifestation på en indre lyst. Vi har brug for nogen inspirere os til, at tage et skridt i ny retning. Hvis ikke vi havde inspiration, så havde vi stadigvæk boet i huler og spist rødder. Inspiration er den lille vækning, der bryder vores vanetænkning, det er det, der får os til at åbne op for nye veje. Det er egentligt underordnet hvad inspirationen gør og hvorfra den kommer, det som tæller er; Hvad gør du for at holde dig inspireret?
Hvis dagen i dag er en genudsendelse fra i går, ja så har der ikke været plads til inspiration. Eller du har ikke ladet dig inspirere, ikke at inspiration gør noget i sig selv. Inspirationen vækker din nysgerrighed, vækker din lyst og ikke mindst dine ufødte sider af dig selv. Inspiration får ikke den store betydning uden mod, modet til at tage det nye skridt mod forandring, mod nye veje.

“Så inspiration er, at lade sig inspirere…”
Hvilket betyder, hvad går forud for vores handlinger og ikke mindst forud for vores nye handlinger. Hvilket input giver mig impuls? så kan vi snakke om hønen eller ægget, men vi har brug for, at blive  spejlet, både på hvor vi er og ligeledes spejlet i, hvad der kunne, være det næste skidt. Hvad der vækker vores lyst og nysgerrighed..
Så hvem inspirere dig? hvad vækker din lyst og nysgerrighed?
Hvad gør du for at blive inspireret? hvordan bliver du inspireret?

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Spiritualitet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *