Mit intuitive jeg

 Er vi forbundet med hinanden?
Er det muligt at kommunikere med hinanden på afstand?
Svaret er ja, hvis der er noget der er forsket i på Universiteternes Parapsykologiske fakulteter, så er det, det.

Eller svaret strander i forskningen, på at det kan ikke være fusk, da det er forskerne der laver forsøgene og også blindforsøgene, med de mennesker der har ESP (Extra-sensorisk perception) er, iflg. en parapsykologisk teori, evnen til at opfatte ting, uden brug af de alment kendte sanser: synssansen, smagssansen, høresansen, lugtesansen og følesansen. Ligeledes kan ting og mennesker læses opfattes på afstand. Eksempler kan være: Telepati, Clairvoyance, Psykometri (evne til at kende til tings historie).

Ligeledes har man inden for antropologien (læren om mennesket) forsket i stammefolk, hvor mændene fra stammen har været på jagt, og pludselig vender de om som fugle på himlen. De afbryder jagten og vender hjem til landsbyen. De sker når der er noget galt i landsbyen, en svær fødsel, angreb af dyr eller andre stammer. Så disse jægere mærker/fornemmer at der er noget galt hjemme i landsbyen og de vender hjem uden den store debat, om hvorvidt de skal eller ej.

Så vi kan jo sige at intuitivt kan vi alle modtage informationer, vi skal måske lære at være stille så vi kan høre/se, fornemme vores intuitive stemme. Denne intuitive stemme, må nødvendigvis være en større størrelse en mit bevidste jeg. Når jeg har et Jeg, der er større end mit bevidste jeg, skulle jeg måske blive bedre til at lytte til dette “mit intuitive jeg”. Det må nødvendigvis var en del af en visdom, eller fra Kærlighedens Intelligens som jeg skrev tidligere om. Så respekt og ære må gå til den højeste vejledning i mig og ikke den der tror den ved alt (Egoet;O)

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Spiritualitet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *