Skriv din partners nekrolog.

En nekrolog (af græsk: νεκρός, nekrós, “død” + λόγος, lógos, “ord, tale, skrift”) er et mindeord over en nyligt død person. I nekrologen omtales afdødes liv og levned med hovedvægt på afdødes betydning arbejdsmæssigt. Endelig kan venner og bekendte af afdøde også skrive nekrologer.
Intet ondt om de døde. Derfor omtaler nekrologer ofte kun de gode ting, som afdøde var ansvarlig eller kendt for.

 Alt for ofte, mister vi de gode ord om vores partner, eller vi glemmer de gode sider, de sjove særheder der kendetegner vores partner. I konflikterne skænder vi på de sider vores partner afviger fra os selv af. Vi glemmer at dynamikken tilhører forskellighederne og hvis vi lignede hinanden for meget, så ryger tiltrækningen og romantikken. Skulle vi endog blive skilt fra vores partner, så er der heller ikke meget at skrive om, på den gode side. Der bliver lukket af for den varme hane og det er lidt ærgerligt, for det er ikke sandt.
Så sæt dig ned og skriv på det du vil huske din partner på, hvad var det lige der var helt fantastisk ved hende eller ham? . Hvis du vil have kærligheden til at blomstre, så skriv en nekrolog, alle de små sære enheder, de små nuancer. Ord og sætninger som var hendes eller hans. Hvad var det der kunne få dig til at smile, eller grine. Hvad var hendes/hans  små luner?

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Parterapi, Spiritualitet og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *