Tro ikke på nogens ord.

“Det er i os selv vi skal finde vores tro
og ikke i vores egne eller andres ord”.

Ligesom tilgivelse er en proces, som ikke behøver ord lige såvel kan tro være en ordløs proces.
Det er der, hvor ordne stopper vi finder åndelighed, både de talte ord og de tænkte ord.
Det er muligt, at vores ord danner bro i mellem os og samler os, men det er i det ordløse vi opdager at vi aldrig har været adskilt. Kommer vi tæt nok på hinanden og langt nok væk fra det vi tror og det vi kender og derved fastholder os i, opdager vi genkendeligheden og det vi er fælles om. Vi er alle blade på det samme træ, vi er alle mennesker fra den samme jord. Det er ikke nødvendigt at tro på nogen eller noget. Du kan nøjes med at gå efter genkendelse og du vil finde plads til dig selv og dem som du kan forenes med.

Så tro ikke på nogen, der deler og gøre op med for og imod, tror ikke på dem der taler om os og dem. Det hviler ikke på kærlighed, men frygt for det fremmede. Lige præcis denne frygt for det fremmede, har skilt mennesker fra hinanden, nedgjort nationer, tilintetgjort oprindeligt folk. Frygt har delt os i farver og form, sprog og adfærd, tro og myter, fordomme og selvretfærdig. Intet har skabt flere tragedier, udslettet værdier, myrdet flere mennesker end religioner.
Jeg kunne fristes til at sige at: “Religion deler og spiritualitet samler”.
Vi kan ikke blive mere adskilt fra hinanden, vi kan ikke dyrke individualismen mere end vi gør.
Vi har brug for et Verdens råd, som bygger på det som forener nationer og som får højeste ret, som skal bygges på menneskeret. Et Verdens Råd som er højere end den største religion og den største nation, den største leder.
Det skal være et råd bestående af hver en race som skal forene liv og forenkle livsvilkårene for jordens børn. Det skal være en mission at genoprette en økologisk balance og bekæmpe misbrug af land, befolkning og alt levende på jorden..

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Essentiel Terapi, Spiritualitet og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *