Du kommer ikke længere end hvor læreren står.

Det er nemt at blive forført i krisetider.
Alle ønsker at høre om, hvordan vi lykkes til fred og kærlighed. Ofte er vi tilbøjelige til at lukke af, for vores indre intuitive stemme, der ikke lader sig forføre af ord og billeder på hvordan vi opnår succes i alle livets faser.

Der er rigtig mange lykke-prædikanter, der fortæller om at det bare gælder om, at springe ud og følge sit hjerte. At gå efter sine drømme og om ikke lade sig begrænse af noget eller nogen.
Dette er facit, dette er lykkespringet, og det er sandheden om kærligheden, lykkevejen og det endelige mod et passioneret liv og job. MEN MEN MEN, det er sidste spring efter forberedelse og dygtiggørelse af dét som skal bære livet. Det som er det bærende i vores del af verden er; En eksistensberigtigelse, altså en levevej.
Og det er lige her at man skal være varsom med at følge lykke-prædikanter, for selv om de kender facit, altså det med at springe ud i tingene og prøve lykken, så er det ikke sikkert, at de kender mellemregningerne. Forstået på den måde, at der er masser af discipliner, som man skal kunne mestre, inden man springer ud. Så en god og etisk lærer/Coach/Terapeut/Guru/Mentor/vejleder, er funderet i en lære (teori og et afsæt i praksis) og en metode og et livssyn som er i et sammenhængende. Det er ikke nok at tro, eller stole på, at hvis man bare er tro mod sit hjerte og “de gode ånder”, så skal det nok lykkes.
Er det ikke dette sammenhængende i en “funderet skole” som en rygrad hos læren, ja så kan det være, at det bundet i en naiv og positiv egoistisk holdning hos en “Guru wantabee”. Som kan være stærk og forførende, ja nærmest dragende. Hvilket har medført, at mange har sagt deres gode job op, og flyttet fra kæreste og børn. For at realisere sig selv og sine drømme, på baggrund af en fantastisk karismatisk guru´s udsagn om, at man bare er sådan en fantastisk nybagt Coach, eller sexolog og verden, er bare så klar til en.
Alt for mange har fået nogle hårde og brate opvågninger, når de lander på maven, og der ikke er kunder og man ikke er klar eller rustet til at være selvstændig og at den faktisk viden er, at det tager måske 4-5 år at få et kundeunderlag, som kan bære en, til en omsætning man kan leve af.

Havde det været den Etiske lærer, så havde det heddet sig, at det tager lang tid at skabe sig et succesfuldt liv, og man skal ikke kvitte sit dagjob, før at man er rimelig sikker på at der er indtjening. Ligeledes at kæreste og børn ikke er nogen hindring, men at de kan være et godt jordbundent fundament.

Så sørg for at din lykke-prædikant har sine fødder godt plantet i en god og lang uddannelse, lyset alene gør det ikke;O)

Print Friendly, PDF & Email
Dette indlæg blev udgivet i Sjælelig husgerning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *